11.04.2012
A Admin

Liberecký zpravodaj – březen 2012

Lesní koupaliště čeká na probuzení. Jaká bude podoba oblíbeného výletního místa? O tom mohou rozhodnout občané v anketě. Anketní lístek najdete v březnovém vydání Zpravodaje.

Liberecký zpravodaj – březen 2012

Hlasovat je též možné o největších problémech Liberce v anketě "10P - Liberec". Jaký názor máte na další vývoj města? Pojmenujte deset aktuálních problémů. 

Od března má odbor ekonomiky nového vedoucího. Z bankovního sektoru, kde sbíral 10 let zkušenosti se na magistrát vrací Ing. Zbyněk Karban. "Město by mělo fungovat jako kterákoliv firma nebo domácnost," říká.

Koncept okrskářů, strážníků Městské policie Liberec, kteří mají na  starosti jednotlivé čtvrti, se osvědčil. Víte, který okrskář je ve vaší čtvrti? V březnovém Libereckém zpravodaji si můžete vystřihnout jeho vizitku.

V mrazech svlékli bundy a zachránili mi tetu," píše Dana Emingerová z  Liberce o dosud neznámých mladých lidech, kteří zachránili život jedenadevadesátileté ženě. Primátorka města žádá obětavé občany, aby se přihlásili. Ráda by jim osobně poděkovala.

Ve Zpravodaji Liberečané též najdou kompletní rozpis rozmístění kontejnerů na velkoobjemový odpad v rámci Jarního úklidu 2012.

Nastavení cookies